Aoutch...

Nu tycker man lite småsynd om sej själv.. Tidigare idag var jag till käkkirurgiska kliniken här i Sundsvall och "opererade" bort två visdomständer. Tyvärr den övre samt undre på höger sida, så jag kan inte öppna käken riktigt, och är även svullen. Buhu..
Men det tar jag ändå med ro, "vill man vara fin.." heter det ju, men jag vet inte om det talesättet passar in i den här situationen. Men men.

Men det västa var inte att få bedövning eller vålda ut tänderna; det värsta var att försöka hitta en parkering på sjukhuset! Helt sanslöst. Hittade tillslut en ledig plats mellan en snedparkerad grön Honda och en betongpelare, men då funkade ingen av kortläsarna på parkeringsautomaterna.. Så man fick gå tillbaka till bilen och försöka hitta småmynt.


Nu ska jag fortsätta knapra Ipren och tycka synd om mej själv.

Har du du dragit ut visdomständer?

ByeBye!

Nyvaken..

För 20 minuter sedan klev jag upp, och nu sitter jag och väntar på att man ska åka ut på jobbet. Suck, tycker att det är lite jobbigt att kliva upp den här tiden på morgonen.. Men men, vad gör man inte?

Förresten, igår fick man ett spännande samtal. Det var nämligen svärfar som ringde, och surrade med både mej och sweetheart i över en timme. Det var både kul och väldigt nervöst, med tanke på att jag bara har träffat svärfar en enda gång, och fortfarande känner mej sådär jobbigt blyg som man bara kan känna sej då man vill göra ett gott intryck.

Brukar du bli blyg/nervös i telefon?



Byebye!


Första dagen

Första dagen på pulverdieten, och jag känner mej så seg! Har stora sockercravings, känner mej tung i huvudet, och trött. Riktigt trött.. Men det är väl som det ska vara, tur att man har lite viljestyrka =P Det sägs att den tredje dagen är värst. Hihi, tycker synd om mina kunder i förskott!

Nä, blanda mer pulver och sedan sova.

Byebye!

Tillbaka

Nu har allt lugnat ned sej litegrann. Det nya året har kommit igång sakta men säkert, och allt är påväg till sin vanliga lunk. Utom en sak! Från och med imorgon blir det hårdkörning på att infira ett av mina nyårslöften; trolla bort 15 kärlekskilon. Håller tummarna på att jag har den rätta viljestyrkan.

Men nu skriver jag inte så mycket mer! Ska lira lite Sims <3

RSS 2.0