Jag ljög för en 4åring..

japp, det stämmer. Idag ljög jag för en 4åring.
Jag ställde upp för en arbetskamrat till mamma, och sa att jag minsan att jag kände tomten. Jag brukar ju prata med honom genom jobbet. Det ni! Så jag skulle hälsa tomten att den här flickan var jättesnäll, så att hon skulle få en massa julklappar =)

Men sedan skrämde jag henne lite, för hon såg min tandställning. Då sa jag att man får tandställning av tandläkaren om man äter för mycket godis. Och att det gör ont ;)

Är det fel att ljuga om sådant?
har du ljugit för små barn?

Bye bye!

Bonus och pensionsplaner

Idag har man vari på kurs för Försäkringsrådgivare via LO, tanken är att jag ska börja prata försäkringar och pension med mina medarbetare. Och det är faktiskt ytterst intressant! Man blir lite mer insatt, man kastar inte alla informationsblad man får på posten. Man börjar tänka långsiktigt. Tänka på vad som blir bäst i LÄNGDEN.

Håller på att gå igenom lite sparalternativ nu för privatpensions-sparande, eftersom jag inte har tillgång till avtalspensionen än. Trodde att jag var tidig på det, men det visade sej att fröken Å och fröken C redan hade börjat.
Så nu jäklar samlat jag på mej mer vuxenpoäng!


En annan väldigt kul sak idag var att lönespecen kom på posten idag, med BONUS! =)
Man kan inte låta bli att le lite då =)




Nu är det snart vinter =)

JA! Nu är det snart vinter, för imorse fick man kämpa med att skrapa rutor i 10 minuter! Så nu när man kom hem från jobbet, så var det bara att koppla in kupévärmaren. Underbart! Jag älskar verkligen vintern. Vilken årstid tycker du är bäst?

Byebye!

Nostalgisk

Ibland sliter hjärtat i bröstet, och just extra hårt just idag, just nu. Tankarna går tillbaka till Bräcke. (Ja, jag vet, Bräcke suger. Men ändå.) Vännerna jag hade, dom ROLIGA stunderna, hur enkelt livet var.

Då man tjuvrökte på på tågstationen. Satt och kollade på solnedgången i båthamnen. Gick promenader runt, runt och runt byn. Köpte mjukglass på Ica (av mamma såklart; mer glass =)

Då man sov över hos bästa vänner. Då gymnasieelever var coola. Då man cyklade överallt. Då man bar nitar, så var man djävulsdyrkare. Då man blev kallad flata.

Då man kollade på hockey-VM med pojkarna.

Man gick på tragiska lägenhetsfester. Lirade CS på rasterna (och i smyg på vissa lektioner.)


Jag är svag just nu, så ni kommer inte höra det här ofta; Jag saknar min tid i BRÄCKE!

 



RSS 2.0